Sminka och fota

Igår tog jag ledigt från mamma”ledigheten” och jobbade några timmar på förmiddagen. Jag packade ihop sminkväskan och åkte till Systembolagets huvudkontor för en stunds målande. Deras VD och ett gäng nyckelpersoner behövde nya bilder. Det var ett hektiskt schema och väldigt roligt med en härlig energi och sköna människor. Och jag gillar när det går undan men jag ändå hinner det jag måste. Den här typen av jobb älskar jag! Att få vara lite kreativ men att fokusera på att framhäva och försköna. Det enkla som gör så mycket. Det ger mig så mycket mer än att måla sår och avatarer..

Det var skönt att komma ut och jobba. Att få göra i ordning sig ordentligt på morgonen, komma ut och prata med nya människor och göra något jag vet att jag kan. Men jag saknade Lilla M och tänkte på henne varje minut. Men hon hade det så klart lika bra med sin pappa.

Det är ganska tufft att få barn samtidigt som man driver eget. Man vill vara ledig hela tiden men det går inte på samma sätt som när man är anställd. Jag är ledig med henne minst fem dagar i veckan och försöker sedan vara effektiv som tusan. Det mesta av mitt jobb gör jag hemifrån. Samtidigt är jag en rastlös själ som älskar mitt jobb så det är bra att jag även kan jobba lite då jag hinner.

IMG_0670

 

Idag är det riktigt höstrusk ute och jag myser inne med min lilla bebis. Pysslar, gosar, planerar och sjunger.