Sminkjobb i studion

Idag har jag jobbat med en plåtning. Det var ett mellanstort företag som behövde en gruppbild på sju nyckelpersoner. Det blev intensivt och kul! Jag jobbade tillsammans med min vän och kollega Magnus Fond (som även har tagit bilderna på mig i headern ovan) i hans studio. Jag älskar att jobba i studiomiljö där allt blir till en kreativ verkstad. Jag hade min lilla sminkhörna i ett fönster. Hurra för dagsljus! Trots att allt är lite grått nu..

IMG_2079Jag spatserar högt upp på ett bord för att ta testfoton.

IMG_2108Mange

IMG_2109Gänget gör sig redo för kameran. 

IMG_2088Stina – en av modellerna.

IMG_2111Min lilla hörna.

Jag passade även på att testa två nyheter.

Svenska IDUN har lanserat brynpennor i tre olika färger. På ena änden finns en brynborste. Jag gillar dem! De har en bra konsistens utan att vara för kladdiga eller för torra. Pigmentet är också precis lagom mycket. Därför passar de utmärkt för konsumenter att använda.

Smashbox släpper Step-by-step Contour kit med en kontureringsfärg, en bronzer och en highlighter i samma förpackning. Konturering och skulptering har blivit enormt stort de senaste två åren och nu är det inte bara makeupartister som använder knepet för att trolla fram dragen utan även konsumenter. Det här är ett smart kit med allt i ett. En borste ingår nämligen också. Det är bra nyanser som passar många. Men jag tycker att man borde göra produkten i en till variant med mörkare färger. De här färgerna passar mig och de som är snäppet mörkare.

IMG_2110