Snart mot Bath med Daisy Beauty

Wiho! Snart drar jag iväg till den supermysiga staden Bath i England tillsammans med Daisy Beauty och kollegor inom både blogg och journalistik. Det här ska bli så himla kul!

Den här senaste veckan har varit galen men härlig med besök på spa (mer om det kommer), möten, deadlines, frisörbesök, kalas för syrran och mycket mer. Men igår kväll fick min lilla hund i sig russin som ju är giftigt för hundar och därför fick hon åka in till veterinären och få kräkmedel. Stackars liten! Jag var knäckt av oro. Men hon kom hem samma kväll och verkar må bra. Men fy vad jag var orolig. Hon står mig så otroligt nära.

Älskar håret! Ansvarig frisör är som vanligt Daniel på The Venue. Älskar inte brun-utan-sol-fläckarna på händerna. Du får blunda för de.. 

Nu är väskan packad och efter en promenad med vovven så tar jag tåget mot Arlanda och Bath. Jag ser fram emot att se den fina staden, shoppa, äta goda middagar, gå på spa, höra intressanta skönhetsföreläsningar och lära känna nya människor. Följ mig på Instagram, Elinfagerberg , uppdateringarna kommer med säkerhet komma snabbare där.

Sköt om dig!