Som ett litet trollspö

Jag kommer ihåg ett besök på Sephora i Calgary, för flera år sedan. Som vanligt rusade jag runt, hög på adrenalin, med lysande ögon, en stor varukorg i handen och ett gäng expediter efter mig. Den gången fyllde jag två påsar med smink, hudvård och kroppsvård.

Och det var där och då jag upptäckte ett litet trollspö. En matt, gul ögonskugga i löst format från Bare minerals. Skuggan ser inte mycket ut för världen. Men på ögonlocken försvinner minst fem trötta år runt ögonen. Den neutraliserar blått, som mörka ringar, den kombineras fint med andra skuggor och den reducerar bland annat fina linjer. Perfekt att lägga som en basskugga och att dra ner i ögonvrån och lite under ögat.

Och det bästa? Den finns i Sverige och namnet är Butterfly. Tyvärr har inte alla butiker den inne. Men den är värd att leta efter!

20120710-120228.jpg