Somriga turkosa toner

Ni har säkert lagt märke till att jag är svag för olika toner av turkost och mintgrönt. Det är också en av de vanligaste färgerna i min garderob. Men vanligast är färgen i mina lådor och högar med ögonskuggor. Den senaste turkosa skuggan är från Lumene och är ny från säsongen. Den heter Cloud Sailing och tillhör serien Blueberry Long-Wear Crystal.

Konsistensen är som en blandning mellan puder och kräm. Nedan ser ni den ungefär 5 timmar efter att jag har målat på den. Jag hade bråttom som tusan och “slängde” nästan på den i farten. Men den går snabbt att måla på. Jag använde den med fuktig pensel, vilket ger ännu mer koncentrerat pigment. Jag älskar att den ger så mycket färg! Den kommer jag använda mycket i sommar.

Jag har kombinerat den med lite av en mörkare guld från LÓreals serie Color Infiallible, som jag för övrigt älskar. Mascaran är också en favorit, nya Cloudberry Excellength, också den från Lumene.