Sträck på dig!

In med magen, ut med bröstet! Mjuka knän och jämn belastning!

Det där med hållning är inte alltid så lätt. Och faktum är att vi inte bör sträcka på oss för mycket. Vi bör ha en mjuk svank och inte brösta ut eller svanka överdrivet. Men just nu känner jag att jag sjunker ihop rätt mycket, lite som en säck med potatis som vägrar stå mot väggen. Men hållning är så viktigt! Både för hälsans, självförtroendet och utseendet. Nu har jag börjat testa en väst från Hälsovästen. Den har en metallplatta i ryggen som hjälper dig att föra tillbaka axlarna och sträcka på dig. Den finns i flera olika utföranden:

  • Fashion – den mildaste varianten för att främja snygg hållning under finare kläder
  • Work – ger snyggare hållning och främjar mot ryggproblem
  • Active – hjälper till att öppna upp diafragman och tränar hållningsmusklerna
  • Solid – för den med ryggproblem.

Jag håller på att testa Active. Men jag använder den inte bara när jag tränar utan även när jag jobbar. Det är riktigt skönt! Jag hoppas att det ska leda till bättre hållning. Om inte för att musklerna stärks, så för att jag får in vanan att sträcka på mig.

ACTIVE_produktbildDet här är Active som har bredare band och är till för träning och aktivitet.