Stressveckan är här!

Den kommande veckan är en av de roligaste och mest intensiva på hela året. Det är nämligen pressveckan. Det är den veckan då alla journalister och stylister springer runt till olika PR-byråer för att klämma, känna och nosa på höstkollektionerna. Samma sak händer under en vecka på hösten.

Jag ska springa runt så mycket jag hinner! Jag räknar med att lägga ungefär fem-sex timmar per dag tisdag-torsdag. Förutom det har jag ett sminkjobb för ett svenskt öl-företag imorgon. Det ska bli jättekul! Jag har ett planeringsmöte med en av mina uppdragsgivare på tisdag morgon, föreläsning om mode på tisdag kväll, pressmöte med Åhléns på onsdag morgon, fika/möte/skvaller med en av mina favoriter bland skönhetsredaktörerna på torsdag och på fredag blir det ett till sminkjobb. Lördag, middag med fina vänner och på söndag ska jag iväg med en båt. Jag har även deadlines på artiklar, sånglektioner och en glad vovve som ska tas om hand. Phu! Och sen det bästa -min syster Matilda kommer hit! Mitt i all röran ska jag få krama om henne också. Lycka!

Idag ska jag försöka ladda upp inför den kommande veckan och göra ett av det jag tycker minst om – städa.

725

 

Foto: Minipixlar.se