Svar från frågestunden

Vi fortsätter med en fråga från Angelica.

“Hejsan! 

Tack för en bra blogg! Jag undrar vad du prioriterar att sminka om du bara har fem minuter på dig. 

Hoppas att du svarar!

Kramar från din läsare Angelica.”

Hej Angelica,

Jag hatar att stressa så jag brukar försöka att gå upp tidigare så att jag har tid på mig. Men de där gångerna jag försover mig eller något oväntat händer har man ju inte mycket val. På fem minuter lägger jag lite concealer under ögonen, fyller i ögonbrynen med en brynskugga och lägger på lite av ett mer täckande men finpigmenterat puder. Jag kompletterar det med ett bronspuder för att få lite färg. Hinner jag, lägger jag på mascara. Men annars prioriterar jag ögonbrynen. Det gör att jag känner mig fin men osminkad. När jag rusar till bussen drar jag upp ett cerat från jackfickan och gnor på i all hast. 🙂 Förutom på läpparna, lägger jag även en liten, liten mängd på kindbenen för att få lite glow.

Här nedan har jag en ytterst liten mängd av concealer, ögonbrynsskugga, puder, bronspuder och läppbalsam. Ibland är det rätt skönt att strunta i foundation, läppstift och ögonmakeup!

Jag gillar bland annat Oriflames ögonbrynskit och bronspuder från Emite.

21241_1cosm_328153016

 

20140507-120524.jpg