Swedish Beauty Awards 2022

Swedish Beauty Awards 2022 blev en gala live och vi fick äntligen ses igen! På plats var förutom vi som sitter i juryn de flesta av de nominerade i alla kategorier och ett gäng andra härliga människor inom beautyvärlden.

Swedish Beauty Awards är en oberoende branschtävling och vi i juryn testar hundratals produkter. Det är otroligt roligt! Men krävande. När vinnarna väl har korats avslöjas de under galan Swedish Beauty Awards som 2022 hölls i Magasin 9 i Värtahamnen.

Jag var tidigt på plats och njöt av den pirriga stämningen innan allt satte igång. Efter att alla jurygrupper hade fotograferats släpptes gästerna in och jag sprang runt och minglade för fullt. Jag älskar kramar. Men efter den här långa pandemin älskar jag dem ännu mer. Det var fantastiskt kul att träffa så många härliga människor!

Själva prisutdelningen leddes av Frida Fahrman och Emma Unckel. Det var regelbundna pauser av en fantastisk trio artister som uppträdde med låtar alla känner igen. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad gruppen hette. När prisutdelningen var över anslöt Andreas Lundstedt till gruppen och de rev av flera underbara hits! Vi bjöds på tre-rätters och jag satt bredvid härliga Johan och njöt av mat, vin och att skråla med i musiken.

Det är en underdrift att säga att jag kom i stämning. Jag började med att sittdansa och nynna med. Sen fortsatte jag att dansa ordentligt och slutade inte förrän jag satt i taxin hem. Jag hann aldrig besöka baren efter middagen. Det var längesedan jag dansade så mycket senast. Det var otroligt kul! Det kan vara så att den här fyrtioåringen stod och hoppade som en vild tonåring till Electric med Leila K. Men det låter jag vara osagt.