Med tåg till Göteborg

Nu är jag äntligen på väg till Göteborg! Jag och min vän Cissi ska tillbringa 24h kvalitetstid i staden och försöka catch up lite tid. Vi har setts så lite det senaste året. Men resan är även en kombinerad jobbresa. Spännande! Jag bokade MTR Express till Göteborg istället för vanliga SJ. Nu sitter jag på tåget och jobbar och det går riktigt bra. Jag har inte åkt med dem innan men blir överförtjust av servicen och komforten. Dock är det 1:a klass. Servicevärden springer runt och fixar och kan allas namn. Jag älskar det personliga. Jag åker hem med SJ imorgon och bokade 1:a klass då med. Jag brukar inte ta det så ofta men det är betydligt enklare att jobba på tåget då.

I Göteborg ska vi bland annat ut och käka på Koka och dricka drinkar på någon bar. Koka har en stjärna i Guide Michelin så gissa om jag är förväntansfull. Innan dess har vi bokat upp hårstyling på Tid Hår. Det ska bli väldigt skönt att slippa fixa håret innan utgång. Vi sover över på Scandic Rubinen och jag har hört att deras takbar ska vara bra. Förmodligen hamnar vi där ikväll. Men jag hoppas att vi smiter vidare sen för att dansa någonstans. Var nu två glada gammeltanter kan dansa i Göteborg återstår att se. Det ska vara lika härligt väder i Göteborg som i Stockholm. Underbart! Det lär bli ett intensivt dygn när vi har så lite tid på oss. Men det ska bli otroligt kul!

Elin Fagerberg tåg till Göteborg Elinfagerberg.se