Tattoo från Make Up Store

Make Up Store är grymma på att plocka upp trender. Kollektionen Tattoo som lanseras i november. har fått sin inspiration från 90-talets grunge. Och grungen är höstens hetaste trend. Jag blir snabbt inspirerad. Precis som Make Up Store själva säger blandades musik och mode ihop till en fulländand helhet under 90-talet. Jag tycker att vi var bättre på att uttrycka oss själva då.

LOOK Tattoo

Tillbaka till kollektionen Tattoo. Det är relativt få produkter i serien. Nagellacken Faisal och Erik är en nyhet. Visste du att företaget döper sina nagellack efter anställda? Ganska kul tycker jag!

Faisal_Nailpolish_219582 Erik_Nailpolish_219599

Microshadow i färgen Ink – en ljuvlig mörk smutsturkos nyans. Den är jättefin att kombinera med andra Microshadows som nyanserna Cookie eller Diva.

Ink_Microshadow_183586

Till läpparna kommer Slim Lipstick med det lite trista namnet #404 Matte. Men färgen ser väldigt fin ut! Samt Gloss Lips i färgen Cleo.

Cleo_GlossLips_167449 SlimLipstick404Matte_1315_160112

Det roligaste är nagelaccessoarer i form av dödskallar. Nail Deco Head kommer i små burkar med sex dödskallar i varje burk. Dödskallarna är relativt tunga för att sitta på naglarna. Men på ett sätt gör det saken ännu roligare. Plus att de är enklare att återanvända. Frågan är bara hur länge de sitter. Jag har inte hunnit testa dem än.

10606358184_495dd006a5

Däremot ställer jag mig helt frågande till Temporary Body Tattoo som också kommer till denna kollektion. Jag känner mig 25 år för gammal för dem.

TemporaryBodyTattoo_281275