Tävla med Acasia Skincare – hudvård för alla

Acasia Skincare är ett svenskt hudvårdsmärke med effektiva produkter som ligger mig varmt om hjärtat. Nu har du chansen att vinna en av varje produkt i sortimentet!

För transparensen skull så är Acasia Skincare är en av mina fantastiska uppdragsgivare. Men det här är inte ett sponsrat inlägg.

Du har säkert hört talats om Acasias sheet masks, de har tre stycken olika som har vunnit flera utmärkelser. Min favorit är Lift Me Up. Men det finns också en grym krämmask som du kan använda över natten, en ansiktsrengöring och en fantastisk ansiktskräm. Det senaste tillskottet är ett serum som du även kan använda runt ögonområdet och som bland annat stärker huden och boostar den med fukt. Det här är produkter som passa alla hudtyper och åldrar.

Nu har du alltså chans att vinna ett paket med en av varje produkt. Vinsten har ett värde av 1 955 kr.

Så här gör du för att tävla om ett hudvårdspaket från Acasia Skincare

För att vara med och tävla vill jag att du berättar om en drömlösning på ett skönhetsproblem. Mitt skulle nog vara att vakna med nystylat hår genom att trycka på en knapp. Eller en riktigt bra ögonmakeupremover som verkligen tar bort all ögonmakeup och inte är oljig. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg samt @acasiaskincare och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 15 mars. Märk ditt mail med Acasia Skincare. 

OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera. 

All lycka till!