Tävla med bareMinerals

Få har missat mineralmakeupmärket bareMinerals. De står näst på tur i min tävlingsbonanza.

bareMinerals är ett mineralbaserat makeupmärke som för några år sedan även lanserade hudvård. Det grundades redan på 1970-talet och är det mest kända makeupmärket i sin kategori. Det säljs bland annat hos utvalda skönhetssalonger och ett gäng nätshoppar. bareMinerals är mest kända för sina mineralpuder men jag har andra favoriter. Tre av dem har du chansen att vinna i ett fantastiskt kit.

Vinsten från bareMinerals innehåller de tre produkterna nedan och har ett gemensamt värde av 1 395 kr. Woho!

  • Endless Glow Highlighter – en superfin mineralbaserad highlighter som ger naturligt glow till huden. Applicera den på kindbenens högsta punkt, i ögonvrån, på amorbågen och på nyckelbenen till exempel.
  • Bounce & Blur Blush i nyansen Coral Cloud – ett rouge jag har varit lite beroende av sedan i höstas. Det blir ett väldigt jämnt och fint resultat. Den här nyansen passar de flesta och ger dig vårfräscha kinder.
  • Bounce & Blur Eyeshadow Palette i nyansen Dawn – fem viktlösa skuggor i lite olika formulas med satin och skimmer. Lättapplicerade och användarvänliga! Förpackningen är dessutom rätt lätt och smidig att ta med sig på resa.
Bounce & Blur rouge från bareminerals
Bounce & Blur ögonskuggspalett

För att vara med och tävla vill jag att du berättar om vad du vill läsa mer om på min blogg. Du får gärna vara specifik. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 6 mars. Märk ditt mail med Tävling bareminerals i ämnesraden. OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera.

All lycka till!