Tävla med Filorga!

God morgon till ett nytt år! Visst vill du börja året med ny fräsch hud? Nu kör jag en tävling i samarbete med Filorga där förstapriset är en behandling värd hela 3300kr.

Filorga är ett hudvårdsmärke grundat av en fransk läkare. Han har bland annat utvecklat filers med hyaluronsyra och vitamincoctails. Efter Kicks pressmöte i höstas har jag testat ögonkrämen Time-Filler Eyes Absolute och är förtjust. Men Filorga har även produkter för salongsbruk. – Skin Perfusion Så här skriver de själva om serien:

“Filorgas medicinska serie Skin Perfusion lanserades i Sverige tidigare i år. Den medicinska serien innehåller dubbelt så mycket aktiva ingredienser som den populära kosmetiska serien. Filorga erbjuder även ett helhetskoncept med medicinska behandlingar på utvalda salonger i Sverige.”

Nyfiken?

Klart att du är! Nu har jag chansen att erbjuda en av mina läsare att vinna en behandling på salong med en exfolierande syrabehandling med Filorgas Glykopeel samt en boostande NCTF – vitamincocktail som förs ner i huden genom needling eller injicering för att föryngra, stärka och reparera huden. Vitamincoctailen innehåller förutom vitaminer bland annat aminosyror, mineraler och hyaluronsyra. Den passar alla åldrar och hudtyper. Behandlingen hjälper till att vitalisera huden.

  • Förstapris: Glykopeel + NCTF Vitamincocktail-behandling Värde 3300 :-. Behandlingen utförs antingen på Vasa Victoria i Göteborg eller Formavita i Stockholm beroende på vad som passar dig bäst.
  • Andrapris: Skin Perfusion dag/natt-kräm och Skin Perfusion ögonkräm med det sammanlagda värdet av 1820 kr.
  • Tredjepris: Skin Perfusion ögonkräm, värde 620 kr.

GAMME SKIN PERFUSION-RP

Vad behöver du göra för att få en chans att vinna?

Jag vill att du följer @filorgasverige och @elinfagerberg på Instagram. Lägg ut en bild där du tolkar “New year – new me” på Instagram. Hashtagga #Skinperfusion #Newyearnewfilorgame och #elinfagerbergse till bilden.

OBS! Du måste vara över 18 år för att delta.

Sprider du tävlingen i sociala medier och länkar till bloggen får du pluspoäng. Lägg ut din bild på Instagram innan den 11 januari. Det kanske kan vara en gammal bild där du kände dig pigg, en där du är mindre nöjd med dig eller kanske någon helt annan bild du tycker passar. Jag utser vinnaren som presenteras här på bloggen.

Glöm inte att du måste ha ett öppet konto på Instagram för att jag ska kunna se ditt bidrag!

Lycka till!