Tävla om effektiv hudvård från Skinbetter Science

Amerikanska Skinbetter Science grundades så sent som 2015. De satsar på effektiva och avancerade produkter. Nu har du chans att vinna två av dem.

Alla produkter ska tydligen ha dokumenterade kliniska studier med före/efter bilder. Så bra! I Sverige har det varit ganska tyst om Skinbetter Science men jag tror att de kommer dyka upp mer och mer den närmsta tiden. De säljs på kliniker och hudvårdssalonger med mer avancerad inriktning.

Så vilka produkter ligger i potten? De här två superprodukterna:

TRIO Rebalancing Moisture Treatment FACE – en ordentligt fuktgivande kräm som också hjälper till att minska fina linjer, rynkor och torrhet. Den gör också huden mjuk, stärker hudbarriären och ger lyster. Typ allt en vill ha.

AlphaRet® Peel Pads – peelingpads med glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra och retinol. Behöver jag säga något mer?

Vinsten har ett värde av 2 750 kr!

Så här gör du för att tävla om produkterna från Skinbetter Science

För att vara med och tävla vill jag att du ställer en fråga inom skönhet till mig. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 6 mars. Märk ditt mail med Tävling Skinbetter Science.

OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera. 

All lycka till!