Tävla om en skönhetsbehandling!

Äntligen är det dags för tävling!

Ni kommer säkert ihåg att jag har berättat att jag gick min utbildning till hud- och spaterapeut på Gildaskolan i Malmö för 11 år sedan. Under utbildningens gång gör man praktik på skolans egen salong. Behandlingarna är bland annat klassisk ansiktsbehandling, elektroterapi och massage. Mina favoriter att utföra under utbildningen var ansiktsbehandling och aromamassage och det stämmer ännu. Jag föredrar att utföra behandlingar som ger harmoni.

Bild_250x306px

Är du sugen på att testa en elevbehandling på Gildaskolan?

Jag tävlar ut ett presentkort på en valfri elevbehandling på 60 minuter. Behandlingen går att få på Gildaskolan i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vad du uppskattar mest med min blogg och vad du vill läsa mer om. Maila mig ditt svar tillsammans med namn och adress till elinfagerberg@live.se senast den 30 sept.

Lycka till!

Psst! Nyfiken på utbildningen? Den 29/9 har Gildaskolan i alla de tre städerna öppet hus mellan kl. 19-21 med en föreläsning kl. 19.15.