Tävla om fantastiska priser!

5,5 års bloggande och 4 år på Elinfagerberg.se. Jag tycker att vi firar det rejält. Självklart vill jag göra det tillsammans med mina fantastiska läsare.  Eftersom livet kom i mellan när mitt bloggande firade fem år i vintras tycker jag att vi slår på stora trumman nu. Är du sugen på en tävling?

Nu tävlar jag ut ett dunderpris till FYRA olika vinnare. Priset innehåller:

 • Gentle Cleansing Cream från Exuviance
 • Moisture Balance Toner från Exuviance
 • Gradual Tan in Shower från St. Tropez
 • Instant Tan MD Lotion från St. Tropez
 • Self Tan Perfect Legs Spray från St. Tropez
 • Self Tan Bronzing Mousse från St. Tropez
 • Avoplex to go från OPI
 • Ett nagellack ur höstkollektion Venice från OPI
 • Armband från STORY by Kranz & Ziegler
 • Hårborste från Tangle Teezer
 • Blender Sponge från Beautyblender
 • The Traceless Hair Ringe från Invisibobble

Värdet på varje paket är ca 3760 kr! 

För att vara med och tävla vill jag att du motiverar varför just du ska vinna. Kanske för att du följt mig sen starten, är längre än mig, har de bästa tipsen eller kanske för att du är flitig med att kommentera blogginlägg. Maila mig ditt svar tillsammans med din adress till Elinfagerberg@live.se senast den 13 september. Märk ditt mail med “Tävling 4 år”.

tävling jubileum elinfagerberg

Är du en av mina manliga stammisläsare som också vill tävla? Självklart ska du få vara det! Vad sägs om ett kit från Bull Dog med Shave Gel, After Shave Balm, Body Lotion, Eye Roll-on och Moisurizer. Värde ca. 500 kr. Samma tävlingskriterier gäller för dig som den andra tävlingen. Motivera varför just du vill vinna och maila mig ditt svar tillsammans med namn och adress till Elinfagerberg@live.se senast den 13 september. Märk ditt mail med ” Tävling Bull Dog”

BulldogFyra av de fem vinsterna från Bull Dog. 

Läs mer produkterna

Exuviance Gentle Cleansing Cream är en mild rengöringskräm som passar alla hudtyper, även den känsliga. Den innehåller bland annat en polyhydroxidsyra. Exuviance är ett av mina absoluta favoritmärken!

Exuviance Moisture Balance Toner är ett alkoholfritt ansiktsvatten som hjälper till att återställa hudens fuktbalans och lugnar. Den innehåller bland annat aloe, gurka och kamomill.

Gradual Tan in Shower från St. Tropez är en brun-utan-sol du använder i duschen! Ingredienserna som ger färg aktiveras direkt efter din dusch. Smidigt!

Instant Tan MD Lotion från St. Tropez ger en vacker solbränna i upp till 24h och tvättas lätt bort med tvål och vatten.

Self Tan Legs Spray från St. Tropez ger en tillfällig färg samtidigt som ingredienser ger en brun-utan-sol-effekt. För dig som vill få färg NU.

St Tropez Self Tan Bronzing Mousse är en brun-utan-sol som torkar snabbt och har en mild doft.

OPI Avoplex To Go ger fuktbevaring och näring till dina nagelband med bland annat avokadoolja och kukuinötsolja.

Venice är OPIs höstkollektion med 15 riktigt snygga nyanser inspirerade av Italien. Mörkblå, vinrött och gråsvart är några av nyanserna. Två nyanser är med i tävlingen varav ett lack är med i varje vinst.

Armbandet från STORY by Kranz & Ziegler består av en kedja i 5 rader med rundslipad sten och går även utmärkt att använda som halsband. Det är vackert som det är eller tillsammans med berlocker. Ljusrosa berlocker är superfint till. Love it!

Hårborsten från Tangle Teezer reder ut tovor utan att slita på håret och utredningen gör betydligt mindre ont. Den går att använda i torrt eller fuktigt hår. Passar lika bra på barns om på vuxna.

Beauty Sponge från Beautyblender är en makeupsvamp som är utan kanter. Det gör att resultatet blir slätare och du minskar risken för ränder. Den är också perfekt för att komma åt vid smala utrymmen som vid näsvingar och ögon.

Hårbanden från Ivisibobble gör att håret sitter på plats och lämnar inga märken i håret. Det sliter inte heller på håret som hårgummiband ofta kan göra.