Tävla om vacker låda från Babor

Nu börjar vi snart se änden på min tävlingsbonanza. Det här är en av de sista. Men också en av de vackraste – en låda med hudvård från Babor.

Babor är ett tyskt spamärke. Vinsten med HY-ÖL skönhetsprodukter kommer i en marmorerad box och är fylld med följande:

HY-ÖL & Phytoactive Combination är en tvåfasrengöring med hydrofila, vattenälskande växtoljor som tillsammans med örtextrakt binder och avlägsnar vatten- och oljelösliga orenheter på huden. Effektiv djuprengöring som bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Ideal även som ögonmakeupremover. Passar alla hudtyper/hudtillstånd. Phytoactive Combination kompletterar rengöringen med HY-ÖL och innehåller utvalda örtextrakt skräddarsydda efter hudtyp. Balanserar talgproduktionen, hämmar bakterier och arbetar porsammandragande. Phytoactive Hydro Base aktiverar och stimulerar huden och passar torr och fuktfattig hud

  • Tvåfasrengöring med HY-ÖL och Phytoactive Combination.
  • Avlägsnar både vatten- och fettlösliga orenheter.
  • Bevarar hudens barriär och balanserar talgproduktionen.

Visst låter det som ett perfekt kit som passar de flesta? Det är värt 410 kr och så här ska du göra för att vara med och tävla.

Så här gör du för att tävla om ett hudvårdspaket från Babor

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vad du vill ha av påskharen. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 15 mars. Märk ditt mail med Babor. 

OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera. 

All lycka till!