Tävling!!

Veet släpper en ny body lotion som ska minska hårväxten. Den innehåller ett botaniskt extrakt från en indisk ört som ska bromsa hårväxten. Det i sin tur ska göra att du inte behöver raka benen lika ofta. Det låter bra och det kan definitivt vara värt att prova tycker jag!

Tidigare i veckan var jag på deras pressträff på Selma City Spa på Clarion Sign. I samband med mötet fick vi en superintressant föreläsning av en läkare om just hår. Mer om det kommer senare. Efter mötet fick man en tjusig goodie bag. Och nu har du möjlighet att vinna en likadan! Bra va? 

I påsen ingår,

Veet Hair Minimising Body Moisturiser

Veet Supreme Essence In Shower – hårborttagningskräm som används i dusch

Veet Suprem Essence Spray On -hårborttagningskräm i sprayform.

För att tävla vill jag att du svarar på frågan, Vilken doft har Veet Supreme Essence? Och berätta om ditt roligaste hårminne! Kanske var det när du la hårborttagningskräm på fel ställe, när du hade svampfrisyr eller när din lillebror skaffade mustasch? Maila ditt svar till elinfagerberg@live.se innan den 4 februari. Glöm inte att skriva med din adress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kuriosa: Efter pressmötet fick man bada i den uppvärmda utomhuspoolen och gymma på Selma City Spa. Det var underbart att bada i varmt vatten, känna snöflingor i ansiktet och se ut över Stockholms takåsar