Tävling nr. 12 – Tuperingsborste från GHD

Nu är det dags att tävla ut en av mina absolut favoritprodukter för håret! Nämligen tuperingsborsten Narrow Dressing Brush från GHD. Jag började använda den här borste våren 2012 och förälskade mig i den snabbt. Du kan använda den för att tupera med för att skapa fyllighet och mer volym. Du kan också använda den för att släta ut de där bångstyriga småhåren i en uppsättning. Borsten fångar upp de där stråna som alltid jävlas. Perfekt för höstens slica hästsvansar!

Det är inte så ofta jag stylar hår. Men ibland händer det när jag arbetar som makeupartist. Och då följer den här borsten alltid med.

Tre lyckliga har chansen att vinna varsin borste!

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vad du tycker är jobbigast när du stylar håret. Maila ditt svar tillsammans med ditt namn och adress till elinfagerberg@live.se. Märk ditt mail med ”Tävling GHD”. Senast den 11 september vill jag ha ditt svar.

När vinnaren väl är dragen kommer det utannonseras här på bloggen. Det kommer då krävas att du besvarar ditt vinnarmail för att vinsten inte ska gå vidare.

Lycka till!

ghd Narrow Dressing Brush