Tävling nr. 2 – Trosor från Pierre Robert

Få saker är så fula som tjocka troskanter under tighta jeans. Pierre Robert har en så kallad “invisible-trosa” vars troskanter inte ska synas.

Nu tävlar jag ut ett par trosor till fyra glada vinnare. Trosorna finns i storlekar från 34/36-44/46 och i en mängd härliga färger.

För att vara med och tävla vill jag att du motiverar varför just du ska vinna samt väljer en färg och en storlek. Maila ditt svar tillsammans med namn och adress till elinfagerberg@live.se senast den 11 september. Märk ditt mail med “Tävling Pierre Robert”.

När vinnaren väl är dragen kommer det utannonseras här på bloggen. Det kommer då krävas att du besvarar ditt vinnarmail för att vinsten inte ska gå vidare.

Lycka till!

kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_shadow kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_black kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_skin kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_white kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_lavender-1 kvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_pinkkvinner_micro_invisible_hipster_pierre_robert_lingerie_mint