Tävling: Secret Crush Ögonskuggspalett

Pur Minerals Secret Crush

Nästan alla märken spottar ut nya ögonskuggspaletter och jag älskar dem! De är smidiga att ta med sig och du slipper krångla med många små skuggor. En av dem jag använder mest är Secret Crush från Pür Minerals. Den har fått följa med på vårens resor och då jag sminkar mig på språng. Den är även den jag oftast plockar fram hemma. Den är grym! Skuggorna är välpigmenterade och sitter bra. Nu har jag ordnat en tävling i samarbete med Pür Minerals där du har chans att bli en av tre glada vinnare!

Pur minerals

Ögonskuggspaletten innehåller åtta nyanser varav fyra är matta och fyra är skimriga. Paletten innehåller även en pensel som faktiskt funkar rätt bra, trots att det är en som är medföljande. Jag brukar oftast tycka att de är rätt kassa annars. Har du bråttom kan du använda enbart den för att göra en snabb sotmakeup till fest.

Paletten är värd 560kr och nu tävlar jag alltså ut tre exemplar. för att vara med och tävla vill jag att du berättar för mig vilket blogginlägg på min blogg som är din favorit genom åren, och varför. Maila mig ditt svar tillsammans med din adress till elinfagerberg@live.se senast den 5 juli. Märk ditt mail med “Tävling Pur Minerals”.

Lycka till!

Pur minerals palett Pur minerals tävling