Teint-Expert från By Terry

By Terry lanserar spännande nyheter och den här gången handlar det om basen.

By Terry Teint Expert

Light-Expert Click Brush

Det här är en skir basprodukt som ger väldigt vacker finish. Den kommer i en kabukiborste som du klickar upp produkten ur. Formulan är krämig men lätt och passar utmärkt som en highlighter. Jag gillar att lägga den på kindben, nyckelben och i mitten av pannan. Men den går även att använda som en lätt foundation över hela ansiktet. Den innehåller bland annat ljusreflekterande partiklar och mineralpuder. Lanseras i sex olika nyanser. Ca. 480kr.

Cover-Expert Perfecting Fluid Foundation Ultra-Correcting Coverage

Även den här produkten innehåller ljusreflekterande partiklar men den är betydligt mer täckande än Click Brush. Den ger en riktigt snygg finish med lyster och jag tycker att den sitter bra under dagen. Tyvärr är doften riktigt stark. Annars är jag väldigt förtjust i den här foundation. Den lanseras i tio nyanser. Ca. 465kr

By Terry Cover expert

Det lanseras även nya redskap. Här nedan ser ni två av dem, Sponge Foundation Brush och Stencil Foundation Brush. Den förstnämnda är en kantig och kompakt svamp som du använder till att applicera foundation, konturprodukter eller highlighter. Den fungerar utmärkt för skulptering och för att komma åt vid näsvingar, ögonvrår och andra smala ställen. Stencil Foundation Brush är en foundationborste för flytande, kompakt eller puder. Den är bra och lätt att arbeta med, men det känns som om vi har sett rätt många liknande. Ca. 285kr resp. 380kr.

By Terry penslar