Test av Barely makeupsvampar

De senaste åren har jag mest använt foundationpenslar och fingrarna när jag applicerar foundation eller BB/CC-cream. Men nu har jag testat svampar från Barely.

Barely svampar

Barely Prep, Blot & Blend Sponge är en snudd på äggformad makeupsvamp utan kanter. Den kan användas till en hel del. Bland annat för att applicera foundation, primer, ansiktskräm och ögonkräm. Ansiktskräm och ögonkräm applicerar jag enbart med svamp när jag lägger makeup på andra och inte på mig själv. Och då fungerar den här riktigt bra. Jag har först och främst använt den för att applicera foundation och jag gillar resultatet. Det blir jämnt och lagom täckande. Den är skön att jobba med och jag gillar att den är perfekt för att använda vid näsvingar, ögonvrår och andra svåråtkomliga ställen. Stort plus för att den drygar ut produkten du applicerar eftersom den släpper produkten och inte suger upp den. Ca. 99kr.

Barely foundationPrep, Blot & Blend Sponge tillsammans med Max Factors senaste foundation Miracle Match Foundation som har en riktigt skön formula. 

Barely Definer Hard är en svamp till för mer definierad applicering som highlighter och konturering. Den har skarpare kanter och går att använda till både flytande och torra produkter. Jag gillar att använda den för att sudda ut kanter i ögonskuggan och för att applicera kontureringsprodukter och highlighter. Ca. 139kr.

Barely kontureringBarely Definer Hard tillsammans med NARS kontureringsprodukt Olympia Contour Blush, en bra produkt som tyvärr kommer i lite för varma nyanser.