Test av Bodyfarm

Bodyfarm har lanserat ett gäng nya produkter för ansiktet. Jag som är ett stort fan av deras kroppsprodukter blev genast nyfiken.

Jag har testat Bodyfarm Cleansing Milk Almond och Bodyfarm Tonic Lotion OrangeBåde rengöringen och ansiktsvattnet är anpassat för torr hy.

Rengöringen bygger bland annat på mandelmjölk, persika och aloe. Alla är grymma ingredienser för torr hy. Konsistensen är som en blandning av kräm och mjölk. Den har en härlig doft och den känns väldigt skön. Men tyvärr tar den inte bort smink speciellt bra. Nu är det ingen eye make remover, men jag föredrar ansiktsrengöringar som grejar mascaran. Och det gör inte den här. Trots att jag har testat med flera olika mascaror.

Ansiktsvattnet innehåller bland annat apelsin, kiwi, vitt och grönt te samt panthenol. Den är alltså fullproppad med både fukt och antioxidanter. Det här gillar jag! Ett tips är att badda in ansiktsvattnet för att få extra fukt. Jag tänker absolut hälla över lite av det i en liten sprayflaska. Perfekt till flygresor och handväskor!

Stort plus för ekotänk!

Bodyfarm