Test av Cocoa Brown by Marissa Carter

Jag har provat en för mig ny brun-utan-sol, Cocoa Brown 1 hour tan. Märket grundades för två år sedan men är nylanserat i Sverige.

Formulan är en lätt mousse som torkar snabbt. Dock inte så snabbt att du inte hinner få den jämn. Moussen är lätt färgad utan att det ser ut som om du har smort in dig med chokladpudding. Du kan själv styra resultatet genom att duscha efter en timme för lätt färg, två timmar för medium och tre för en djupare färg. Det gör att jag blir frälst. De flesta brun-utan-sol produkter gör att du inte kan duscha på fyra timmar.

Doften är lätt och färgen sitter rätt bra.

Cocoa Brown by Melissa Carter Elinfagerberg.se

På mig blir nyansen väldigt fin. Men det är svårt att recensera eftersom det kan skilja sig från person till person.

Jag upplever Cocoa Brown 1 hour tan som lite uttorkande annars har den många plus för mig!

Mitt betyg: 9/10

Andra BUS-favoriter: Vita Liberata, Bare Minerals, St. Tropez, James Reed

En smart utveckling av en produkt som passar många. Jag gillar det slutgiltiga resultatet, formulan och användarvänligheten.
Formula
Resultat
Användarvänlighet
Innovation
Förpackning
Hudvårdande
4.1
Mitt betyg