Test av It´s So Big Volumizing Mascara från Elisabeth Mott

Alice K. heter kvinnan bakom det New York-baserade makeupmärket Elisabeth Mott. Märket skapades 2009 med inspiration av att kunna göra en makeup på fem minuter. I augusti lanserades Elisabeth Mott i Sverige. Deras mest kända produkt är mascaran It´s So Big Volumizing Mascara och jag har testat den.

Mascaran utlovar längd, rejäl volym och en kladdfri formula som ska sitta ordentligt. Borsten är timglasformad och jag tycker att den är bra att jobba med. Mascaran ger fin längd och precis som de säger tycker jag inte att den kladdar. Däremot är jag besviken på volymen. Det händer inget trots att det är en volymmascara. Jag saknar va-va-voom och flörtfransar! Jag vill ha rejält med volym av en mascara. Men för dig som är ute efter en förlängande mascara tycker jag att den funkar fint.

Mitt betyg: 5/10

IMG_9978.JPG

Jag passade även på att fylla i ögonbrynen med en ny ögonbrynsskugga från Lumene – Long-Wear Eyebrow Powder. Den har två riktigt bra nyanser som går åt det askiga hållet. Här har jag använt den ljusa färgen. Till fest skulle jag blanda de båda.

IMG_9873.JPG