Test av No7

Nu har jag hunnit testa Tinted Moisturiser från Boots No7 ett tag. Det är som namnet avslöjar, en färgad dagkräm som ska ge fukt, skydd och en lätt täckning.

Nu tycker jag inte att den ger lika mycket skydd, fukt och vård så att den kan ersätta min vanliga ansiktskräm. Men ovanpå den, som en lättare foundation funkar den riktigt bra! Jag är inte förtjust av att den innehåller mycket parrafinum liquidum, det klarar jag mig utan. Men det är bra att den innehåller UV-skydd, om än lågt.

Den blir mer täckande än många av sina konkurrenter. Vill du ha den ännu mer skir kan du blanda den med lite av din vanliga ansiktskräm. Den är enkel att få jämn och går därför väldigt snabbt att få på plats. Det går bra att skippa svamp och pensel och lägga på direkt med fingrarna.

Perfekt för sommaren!

Ljus kräm på nygjord BUS-hand 🙂

Säljs bland annat på Kicks.