Test av Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Scholl breddar sin serie med elektriska filar och släpper nu en för naglarna. Deras elektriska fotfil Scholl Velvet Smooth är jag smått beroende av så jag var minst sagt nyfiken på att testa nagelfilen.

Den första tanken som slår mig när jag ser produkten är att den ser ut att vara tänkt till något helt annat än som nagelfil. Den är så lik en (ursäkta) dildo, att jag hade blivit generad om någon hade hittat den i skåpet. Men om vi nu bortser från utseendet.

Dild.. nagelfilen! Nagelfilen har tre utbytbara huvuden. Den första är till för att fila naglarna, den andra för att buffra/putsa dem, alltså fila dem ovanpå nagelbädden och den sista för att polera naglarna blanka.

openpublicdocument.do

Jag har bara testat den här på tånaglarna och jag tycker att den funkar riktigt bra. Formen på de utbytbara huvudena gör att man lätt och försiktigt kan peta ner nagelbanden och nagelbädden blir väldigt fin. Jag är alldeles för lat för att polera mina tånaglar i vanliga fall, men med en elektrisk nagelfil kan jag helt klart fortsätta. Speciellt putsningen för att få bort ojämnheter gjorde underverk. Det var också väldigt skönt att fila ner längden på naglarna utan att göra det tråkiga jobbet för hand.

Den elektroniska nagelfilen ska även fungera fint på fingernaglarna. Men det låter jag Maja ta hand om.

Rek. pris: 449kr, de utbytbara huvudena ligger sedan på 99kr.

 

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System är användarvänlig och effektiv. Men den känns mer som en lyxprodukt än något du verkligen behöver.
Utseende
Effekt
Användarvänlighet
Pris
3.4
Mitt betyg