Testar Cicamed

Jag har precis börjat testa produkter från det svenska hudvårdsmärket Cicamed. Cicamed Oragenic Science lovar att vara naturlig och resultatinriktad hudvård. Vad “naturligt” innebär framgår tyvärr inte. Jag vet inte hur mycket av ingredienserna som är organiska och/eller ekologiska. Men jag hoppas och tror att merparten av ingredienserna är organiska.

Men hudvårdsprodukterna verkar intressanta. Än så länge är det ett litet märke med nio produkter. Men det är ändå komplett. Produkterna ska bland annat innehålla naturlig sockerbeta, ekologiskt grönt te och havtornsfruktolja. Havtornsfruktolja är väldigt rikt på essentiella fettsyror och vitaminer. Super för huden!

Jag är på väg att testa serumet Serum C Antioxidant, nattkrämen Night Antioxidant och ögonkrämen Eye Antioxidant. Nattkrämen visade sig tyvärr vara alltför lätt för mig så här års. Den åker fram till våren igen då jag tror att den passar perfekt! Annars får jag kombinera den med en olja. Men de andra två fungerar alldeles utmärkt. Min hud törstar efter vitaminer så här års. Än så länge är jag imponerad. Det ska bli intressant att se hur fortsättning blir.

Cicamed säljs bland annat på Militus Medical, Bangerhead och utvalda salonger.

Cicamed skönhetsblogg elinfagerberg.se