The Body Shop lanserar Spa of the World

Skönhet från all världens hörn har inspirerat The Body Shops nya spaserie Spa of the World. Kollektionen har ett stort utbud av produkter, hela 13 stycken lanseras. Flera av dem känns som uppdaterade versioner av tidigare produkter, såsom Polynesian Monoi Radiance Oil som nyligen har funnits i en annan förpackning ( en favoritprodukt! ) och Egyptian Milk & Honey Bath som fanns i en annan version för många år sedan. Det blir lite tjatigt. Men med det sagt, gillar jag serien. Det är ljuvliga dofter, robusta och snygga förpackningar och en lyxig känsla. De känns modernare och mer “spa” än tidigare. De är av den typen du gärna har framme under lägenhetsvisningen. Men de tar mycket plats.

Spa of the World är indelad i tre olika serier

  • Relaxing Body Ritual – 5 produkter
  • Revitalising Body Ritual – 3 produkter
  • Blissful Body Ritual – 3 produkter

Utöver dem finns det även en kroppspensel och ett massageredskap samt ett kit med mindre storlekar av produkterna.

The Body Shop Spa of the world elinfagerberg.se

Det finns bland annat två lermasker, Himalayan Charcoal Body Clay med träkol som ska verka djuprengörande och Moroccan Rhassoul Body Clay som ska vara uppstramande. Jag tänker testa Himalayan Charcoal på ryggen och Moroccan Rhassoul på resten av kroppen.

IMG_2534 (1)

Hawaiian Kukui Cream är en av de produkter jag är mest nyfiken på. Kukuiolja sägs vara väldigt fuktighetsbevarande med sina essentiella fettsyror och doften är mild och fin.

Priser mellan 125kr-325kr. Den 18 augusti lanseras produkterna i butik.