Thicker från Vision Haircare

Vision Haircare är ett svenskt hårmärke med både vårdande produkter och styling. Jag har precis börjat testa produkten Thicker, en hårkräm som ska skapa effekten av tjockare och fylligare hår. Samtidigt ska den ge fukt och vård till håret.

Mjo, den fungerar bra. Mitt utgångsläge är ett torrt långt hår med tunna men väldigt många hårstrån. Håret blir absolut fylligare och känns mer återfuktat men jag tror att den hade fungerat ännu bättre på dig med lite kortare hår eftersom längden på mitt hår gör att det tyngs ner lite. Jag kan tänka mig att den passar perfekt för dig som har tunnare, halvlångt hår. Men jag kommer definitivt fortsätta att använda den.

Thicker Vision Haircare Elinfagerberg.se

Stort plus för god doft och för värmeskydd i produkten. Thicker går att använda i både fuktigt och torrt hår.

Tyvärr måste jag lägga till ett minus för förpackningen. Jag förstår att den ska se skandinavisk och clean ut. Men den blir mest trist och kvalitén ser ut att vara sämre än vad den är.