Throwback Thursday

Jag brukar köra rätt hårt med “Throwback Thursday” på Instagram. Det är ett tema där du lägger ut gamla bilder. Förra veckan gjorde jag det här på bloggen och så även denna vecka.

Elin Fagerberg MässaDen här bilden är från 2010. Jag är på skönhetsmässa i Dusseldorf i Tyskland. Det var både roligt och intressant! Det enda negativa var att alla föreläsningar var på tyska. Min skoltyska är tyvärr alldeles för dålig för att hänga med på en föreläsning.

Samtidigt som den enorma skönhetsmässan pågick var det en maskörmässa i anslutning. Det var också väldigt kul att se.

Snart är det dags för mig att åka på skönhetsmässa igen. Den här gången blir det New York.

Följ mig gärna på Instagram. Jag finns där som @elinfagerberg. Där blandar jag skönhetsrelaterade bilder med privata.