Till vårens lackade naglar

Nagellackstrenden för våren ser ut att vara pastellig med fokus på ljusblått och mintgrönt. Jag har ännu inte hunnit med att visa vackra Porcelain från Dior. Men ett mer inspirerande nagellack får man leta efter. Det är så fint!

Vi ser också flera olika glitterlack och effektlack. Jag gillar dem!

Här nedan är ett gäng av vårens lanseringar. Hur de ser ut på får ni se vid ett senare tillfälle.

L´Oréal släpper Le Vernis Top Coat och Le Vernis Les Blanc. Top Coat är effektlack med olika texturer som glitter, konfetti och liknande. Les Blanc är mjuka pasteller. Fina!

Loreal nagellack

Isadora lanserar Sugar Nails i fina pasteller. Resultatet blir matt med struktur. Jag är mest nyfiken på lila Cotton Candy.

Isadora Sugar Nails

OPI kommer med en ny kollektion i samarbeta med The Muppets. Most Wanted – Soft Shades är en blandning av glitterlack och softade toner. Mitt i kollektionen finns ljuvligt blå Miss Piggys Big Number.

OPI Muppet

OPIs andra kollektion heter Spotlight On Glitter. Den innehåller sex olika glitterlack med olika storlekar på kornen. De fungerar bra att använda som de är eller ovanpå ett färgat lack. De finns i butik från v. 16.

OPI glitter image002

Deborah Lippman har sex pastellfärger i sin vårkollektion Spring Reveries. Två av dem ser ni här. Mintiga Flowers In Her Hair ser underbar ut!

Deborah Lippman

Kicks har flera nyheter bland sina större flaskor av Nail Laquer och mindre Nail Polish. Det är en vild blandning av pasteller, starka kontrastfärger och olika formulas. Inspirationen är tagen från havet och jag kan se både vatten och solnedgångar.

Kicks nagellack