Tillbaka hos frisören Daniel Phu Huynh

Jag tillhör de där som verkligen längtar efter nästa frisörbesök. Jag älskar att gå till frisören, bli ompysslad och få känna mig extra fin. För några dagar sedan var jag tillbaka hos min frisör Daniel för en uppfräschning.

Den här gången gjorde Daniel en baylage på underhåret för att bryta upp gula pigment och få en bättre helhet. I överhåret la han några ljusa slingor. För att stärka håret gjorde han en behandling med Olaplex och en annan behandling för att lugna ner mitt hårbotten. Topparna fräschades till genom att kapa några centimeter och till slut stylade han det. Först fönade han håret med rundborste och efter det lockade han det med en stylingtång. Jag blev supernöjd!

Före och efter, Elin Fagerberg före elinfagerberg.se Elin Fagerberg Salong ellui elinfagerberg.se

Sedan jag började gå till Daniel i höstas har min hårkvalité blivit otroligt mycket bättre. Till viss del tror jag att det är tack vare Olaplexbehandlingarna. Men resten är Daniels förtjänst. Han är grym! Jag älskar att se han arbeta med hår. Han är petnoga och gör om ifall det blir minsta lilla skarv eller fel (som bara han ser). Jag blir så inspirerad av människor som är grymma på sitt jobb, de som kommer in i ett flow och är helt inne i det. Det känns som om det är vanligare hos kreativa människor?

Kerastase Shu uemura elinfagerberg.seDaniel använde Micro Mist Fixing Lacquer från Kérastase, Liquid Fabric Mineral Texture Spray från Shu Uemura och Essence Absolue Nourishing Protective Oil från Shu Uemura