Tillbaka till verkligheten

Min fem veckors semester är slut och nu är det dags att komma ner på jorden och tillbaka till verkligheten igen. Men kanske inte helt. Jag tänker försöka förlänga sommaren så länge jag kan med skönt umgänge, lediga kvällar, extra roliga uppdragsgivare, planering av resor och annat som gör mig glad.

Jag har också tänkt ta tag i min hälsa som har blivit väldigt nedprioriterad den sista tiden. I förmiddags träffade jag min vän Johanna som har pluggat till hälsa- och livscoach och vi gick igenom hela min livsstil med mat, träning, mental hälsa osv. Jag ska göra några förändringar så får vi se vad det leder till. Superspännande! Det känns som att jag behöver komma tillbaka lite till mig själv igen, få ihop pusselbitarna.

På mitt kontor ligger en stor del av höstens mest spännande lanseringar och trendprodukter. I dagarna ska jag hugga tag i flera av dem och uppdatera dig. Vi har en snygg höst framför oss.

Hur förbereder du dig inför en ny termin?

Foto: Lina Hartman Björnådal