Tips mot utväxt

Ekar plånboken eller finns det ingen tid över att gå till frisören? Ska du på en fest och vill desperat fixa utväxten?

Jag har testat Root Cover Up från Color Wow och den funkar faktiskt rätt bra. Det är ett mineralpuder du penslar på håret, alltså smink för hårbotten. Det fäster bra på håret och ska sitta fram till nästa tvätt. Jag tycker inte att det sitter kvar helt när jag kammar igenom håret, men det är väldigt enkelt att bättra på.

Color Wow Elin Fagerberg

Det bästa av allt? Den ska täcka mörk utväxt på blond hår. Annars funkar det ju rätt bra med brynskugga på mörkhåriga. Jag har melerat hår med mest mellanblond, men har nu fått några grå partier (jag är så modig som avslöjar! 😀 ). Jag tycker att den täcker bra och jag kommer hålla hårt i Root Cover Up mellan mina färgningar.

Produkten kommer tillsammans med en borste och finns i sex olika nyanser, varav rött saknas. De som finns är: platina, blond, ljusbrun, mellanbrun, mörkbrun och svart.

Pris: Ca. 299 kr / 2.1 gr.