Tre bra primers

Primer kan verkligen göra underverk! De kan trolla bort ojämnheter, neutralisera hudtonen och få makeup att sitta bättre. Allt beroende på vilka egenskaper den har. Men framförallt det sistnämnda – att få sminket att sitta och se jämnt ut. Jag använder inte primer varje dag (Jo, när jag går runt hemma i mjukisbyxor med min vilda ettåring har jag alltid primer på mig. Haha! 😉 ). Men det är ett måste till fest, plåtningar eller om jag ska göra något på kvällen och sminkar mig på morgonen. Tillfällen då jag ställer högre krav på min makeup helt enkelt.

Här är tre härliga primers, två för ögonen och en för ansiktet.

Primer tre elinfagerberg.se benefit emite youngblood

Benefit BB Cream Eye Lid Primer är till för ögonlocken och innehåller ett komplex av ämnen som ska skydda den känsliga huden mot solen (SPF20) och luftföroreningar. Den ger ögonskuggan en liten knuff i pigmentet och hjälper den att sitta bättre utan att smetas ut eller blekna. Den här fungerar även perfekt för dig som vill jämna till hudtonen men inte lägga på ögonskugga ovanpå. Ca 330kr.

Emité Makeup Red Color Diamond Heart Base Primer hjälper till att jämna ut både huden och hudtonen. Den är lätt och smidig att arbeta med och ska även innehålla anti-age ingredienser som röd korall. Jag gillar den smidiga tuben och det hållbara resultatet på sminket. Ca. 340kr.

Youngblood Stay Put Eye Prime är en ögonprimer som förlänger hållbarheten på ögonskuggan och gör färgen mer intensiv. Jag gillar den! Den är liten, smidig och effektiv. Den är perfekt att ta med på resa. Däremot blir det inte hygieniskt i en burk. Tänk på att tvätta fingrarna noga innan eller applicera primern med en pensel. Ca. 380kr.