Tre event från veckan

Esprit, Cubus och Juvederm har haft event den här veckan och jag och min dotter hann springa förbi alla tre. Min dotter börjar bli van att hänga i Baby Björnen och mingla nu.

Esprit visade upp sin höstkollektion. De är riktigt duktiga på casual och kläder för kontoret. Jag såg mycket fint! De erbjöd en rabatt under kvällen och smålänningen i mig sprang runt i ett glädjerus. Jag fick bland annat med mig en fuskpälsväst, en fantastisk hatt och skjortor till min man.  Jag hade med mig min storasyster Matilda och vän Marianne på plats. Matilda hittade en fantastisk svart klänning som jag blev lite avis på. Men den var inte min modell tyvärr.

Elin Fagerberg blogg event
  Min nya hatt! 

Lyckorus efter shopping. 

 

Cubus hade ett jeansevent med aw på Urban Deli. De lanserar nya jeans som de visade upp. Jeansen ska bland annat hålla passformen en hel dag och inte förlora färgen i tvätten lika snabbt som många andra. Jag gillade stretchjeansen med hög midja och raka ben. De fanns även som utsvängda. Jag kan tänka mig att investera i båda två. Jag hade med mig min vän Lina till eventet. Vi hade supertrevligt! Urban Deli har otroligt god mat. Jag har besökt deras restaurang på Södermalm flera gånger men det var första gången på Sveavägen.

Lina Cubus Event Lina visar upp två av de nya jeansen. 

Urban Deli plockmat Elin Fagerberg cubus jeanseventVi lyssnar på föreläsning. Min skjorta är från Primark och Lilla M´s kläder är från Lindex, HM och Åhlens.

Min man är bortrest med jobbet några dagar och den här veckan har varit minst sagt fullbokad. Men Daisy Beauty hade event tillsammans med Juvederm igår som jag inte ville missa. Det var bara att anpassa sig för Lilla M´s sovtider, springa till eventet, få en egen lyxig miniföreläsning och sen springa iväg till bussen och åka hem för att natta barn. Allt går med lite envishet.

Elin Fagerberg Kicki Norman Daisy Beauty JuvedermUnderbara Kicki Norman från Daisy Beauty med det senaste numret av tidningen i handen. 

Och det var värt stressen. Juvederm är ett fillermärke precis som Restylane. Fillers använder man för att ge volym under huden och på så sätt tillfälligt trolla bort ålderstecken, gropar och liknande. Man kan bland annat åtgärda rynkor, vissa ärr, fylla ut kindben och läppar, gropar, hålor under ögonen och liknande. Den största skillnaden från Restylane är att Juvederms hyaluronsyra är slät medan Restylane är mer kornig med små partiklar. Vilket man föredrar verkar vara en ren smaksak. Den släta formulan blir mer mjuk. Förutom hyaluronsyra (sockerämne som vi har naturligt i huden som binder fukt) innehåller Juvederm bindningsämnet Bdde som förhindrar nedbrytning av hyaluronsyran i huden. Den har förmågan att binda korta och långa sockermolekyler. Jag tycker att det här är vansinnigt spännande! Jag ska försöka gräva ner mig ännu mer i ämnet och uppdatera er. Eventet var för min del väldigt kort men också väldigt trevligt! Jag fick träffa intressanta föreläsare och krama om alla ljuvliga bloggkollegor. Stort tack till Daisy Beauty och Juvederm!

Juvederm event elinfagerberg.se Juvedermspruta elinfagerberg.se Injektionssprutan. 

Elin Fagerberg buss hemGos på bussen hem! Mössan hittade jag på ICA. Visst är den söt?