Tre gånger rosor

Jag fullkomligt älskar kroppsprodukter! Att skrubba, kleta, kräma, olja in och testa. Det är bara en sådan där udda hobby jag har.

Ros är ju en väldigt klassisk doft, sensuell och kvinnlig. En sådan doft som man antingen älskar eller hatar, beroende på vad man förknippar den med. Jag gillar doften. Och här är tre av mina favoriter.

Moroccan Rose Otto Body Cream från REN Skincare är en body lotion med härligt krämig konsistens. Den doftar fantastiskt av ros utan att bli alltför mycket. Den återfuktar bra och har en väldigt bra förpackning där inget syre kommer in men produkten kommer ut. Krämen vann ett pris från Look Fantastic tidigare i år. Den passar de flesta, särskilt torrisar. Förutsatt att du gillar ros och passar i det 🙂

I samma härliga doft finns en badolja, Moroccan Rose Otto Bath Oil. Den har en bas i sesamolja och innehåller även eterisk olja av ros otto och geranium. Plus för väldigt fin flaska!

REN Skincare är utan mineraloljor, färgämnen, parabener, sulfater och annat hemskt. Men tyvärr är det inte ekologiskt. Hoppas att det blir!

Escada har släppt en rosdoft i höst. Especially Escada är en klassiskt doft men luktar inte enbart ros. Den har toppnot av päron och hjärtnot av ros och vattentoner. Basnoten är ylang ylang. Den känns lyxig och kvinnlig. Doftar vare sig tant eller tonåring. Säljs bland annat på Nelly.com.