Tre krämskuggor

Ögonskuggor med krämig formula lanseras från flera skönhetsföretag i höst. Här ser ni tre av dem.

Long-Wear Gel Sparkle från Bobbi Brown

Den här skuggan är inspirerad av Long-Wear Gel Eyeliner och fungerar både som en ögonskugga och en eyeliner. Den är relativt lätt i konsistensen med vackert skimmer i sig. Jag tycker inte att den är lika pigmentrik som Bobbi Brown påstår. Men jag tycker att den är väldigt vacker som en skir ögonskugga och den är definitivt trendig i höst. Den går att bygga upp i lager för ett mer intensivt resultat. Jag gillar att ha den som en vacker skugga eller som mildare eyeliner längs med nedre franskanten. Fem färger lanseras och priset ligger på 275 kr.

Mitt betyg: 8/10

Special_Effects_Eye_CMYK

Excess Shimmer Eyeshadow från Max Factor

Den här krämiga ögonskuggan är både pigmentrik och innehåller mycket skimmer. Den går extremt snabbt att jobba med. Applicera med ett rent finger och tona ut eventuella skarvar med en fluffig borste. Jag gillar att använda den som den är eller under en torr ögonskugga som en bas. Det fäster puderskuggan precis som en ögonprimer. Det här är ett riktigt bra budgettips! Pris: 119 kr.

Mitt betyg: 9/10

Rostrum_Excess_Shimmer_NoLid_Bronze_FINAL

 

Electric Cool Eye Shadow från Mac

Mac lanserar kollektionen A Novel Romance där Electric Cool Eye Shadow lanseras i åtta nya nyanser. Formulan är som en blandning mellan kräm och puder och är väldigt pigmentrik. Den här ögonskuggan gör det roligt ännu roligare att sminka! Den sitter bra och det händer mycket. Jag vill ha alla nyanser! Här nedan har jag testat den vackert koboltblå färgen Switch to blue. Jag kladdade snabbt på den med ett finger och suddade ut skarvar med en pensel. En minut för en effektfull makeup! Pris: 195 kr.

Mitt betyg: 8/10

A NOVEL ROMANCE AMBIENT B.jpgIMG_9800