Tre nya dofter

Quatre sensai juicy couture

Boucheron – Quatre For Her Edp – är en klassiskt blommig doft med bland annat ros och jasmin. I toppen hittar vi grön mandarin och röda bär. Basen har bland annat musk. Jag trodde att den skulle vara rätt tantig. Men den är istället frisk och feminin. Perfekt för jobbet och middagen efteråt. Flaskan är inspirerad av Boucherons smyckeskollektion. Ca. 465/30ml.

quatre boucheron

Sensai – The Silk Edt – den här doftar ren lyx. Det är Sensais första doft och den kommer både som Edt och Edp. Jag föredrar den förstnämnda som är lite lättare. Inspirationen är från silke och den har bland annat doftnoter av päron, violblad, pion, ambra och tonkabönor. Jag gillar den skarpt! Den är varm, sensuell och feminin. Ca. 945kr/50ml

sensai the silk. elinfagerberg.se

Juicy Couture – I am Juicy Couture – är en fruktig och fräsch doft som trots sin sötma inte känns barnslig. De första noterna är bland annat hallon och passionsfrukt. Lite senare kommer hjärtnoter av gardenia, luktärt och kanelros. I basen kommer mysk och ambra. Det här är en typisk “Elindoft” så jag ska försöka vara lite extra kritisk. Den sitter inte super och den ska enligt pressmeddelandet vara för “de djärva och orädda”. Men jag tycker inte att den känns direkt rebellisk. Däremot väldigt god. Ca. 495kr/30ml.

I am juicy couture