Tre pressmöten från veckan

Den här veckan har varit full av härliga och inspirerande möten.

I tisdags var jag ju nere i Köpenhamn för att gå på pressmöte med Mac och lyssna på höstens trender. Deras internationella make up chef – Terry Barber var på plats och berättade ingående om trender, visningar, applikationstips och produkter. Han är otrolig på att sminka och inte sämre på att presentera och framföra. Helt fantastisk! Vi var ungefär tio stycken skönhetsjournalister från Sverige, några från Norge och ett stort gäng från Danmark. Jag ser redan fram emot höstens trender. Men vi återkommer till dem i ett senare inlägg.

Mac Cosmetics höst Mac Cosmetics hösttrender

I onsdags hade no. 7 ett stort event på Café Opera. De är på väg att lansera smink i Sverige och hade bjudit in en stor drös av journalister och bloggare för att få en presentation. No. 7 lanserade smink redan på 30-talet och för att påminna oss om det gjorde de en show med modeller i tidstypiska sminktrender från 40-, 50-, 60-, 7 0-, 80-, 90- och 00-talet. Det var jättefint! Efter visningen var det mingel och vi fick kika på allt smink. Ett minus för att det inte fanns någon vegetarisk mat till mig, jag fick äta mig mätt på melon. På plats fanns även en gammal hederlig fotoautomat med roliga accessoarer. De borde finnas överallt! De är ju så otroligt roliga! Jag fotades med både Karin från Bjutiful.me och Agneta från Aftonbladet. Har du testat no. 7 smink tidigare? Jag ska börja testa det i dagarna och återkommer med resultatet.

No. 7 visning No. 7 smink

Igår morse presenterade Giorgio Armani sina nyheter för hösten. Det kommer nya produkter till ordinarie sortiment, en limiterad höstkollektion och en ny parfymlansering med deras nya signaturdoft. Det var flera produkter som jag gillade skarpt. Bland annat blev jag väldigt nyfiken på nya produkter för läpparna. Det ska bli spännande att kika närmare på dem. Mer info om sminket kommer närmare lansering. Jag gillade också doften som var en blandning av fruktigt, blommigt, chypres och trä. Namnet är Si! och ska stå för en kvinna som säger ja till bland annat livet. Jag är lite tudelad till budskapet men reklamfilmen var jättefin. Ansiktet utåt är vackra Cate Blanchet.

Giorgio Armani Armani

Cate Blanchet

Idag är det dags att spana in nyheter från Kerastase.