True Match

I mitt förra inlägg om Make up Store´s nyheter så kombinerade jag deras nyheter med foundation från LÒreal. Deras nya True Match foundation utlovar mycket täckning och bra färgspektra. Nu har jag inte sett innehållsförteckningen så jag kan inte uttala mig om hur det påverkar huden att bära foundation. Men sminkmässigt känns den bra!

Den sitter inte hundra senare på dagen men den ger väldigt fin täckning från början. Det finns en concealer i samma serie. Men jag tycker faktiskt inte att man behöver den när man använder foundation eftersom den täcker så bra ensam. Färgspektrat är väldigt bra med stor variation av varma, kalla och neutrala färger. Dock finns det inget för mörkhyade?

Ett litet minus för att färgmärkningen sitter på en klisterlapp som är vid öppningen. Klisterlappen förstörs när du öppnar förpackningen och då är det inte så lätt att veta vad du ska ha för färg nästa gång.

Plus för en bra förpackning med pump och för att den har en neutral doft. En bra budgetfoundation som jag absolut kommer använda igen!

Jag har tidigare skrivit om LÒreal´s nya skuggor här.