Två av säsongens snyggaste makeupkollektioner

Yves Saint Laurent Beauté och Mac Cosmetics, du har hört det förr, det är två av mina favoritmärken. Båda släpper riktigt vackra festkollektioner i dagarna.

YSL Kiss & Love

Ad campaign_CHRISTMAS_LOOK_DP (2)

I mitten av oktober kom YSL Holiday Look Kiss & Love ut på marknaden. Fokuset ligger på rockig dekadens med guld och rött. Produkterna är täcka a röda pussmunnar. Ikonprodukten är paletten Kiss & Love Multi Usage Palete som innehåller produkter för ögon, läppar och kinder. Det finns fyra ögonskuggor i guld, mörkbrunt, silver och en kallare guldton.Till läpparna finns det två nyanser av Rouge Volupté med pärlemo i. Den ena färgen är ljusrosa och den andra klarröd. Paletten har även ett persikofärgat rouge. Sött!

YSL Liten

Kollektionen innehåller också klassikern Touche Éclat i två nyanser. Produkten är samma som originalet men täckt av kollektionens signum – de röda läpparna. Och på tal om dem. Det finns hela åtta läppstift i kollektionen, fyra Rouge Pur Couture i sina storsäljande färger och fyra limiterade nyanser på Rouge Volupté Shine. Jag är ett fan av både läppstiften, de förstnämnda är täckande med bra pigment och rätt bra hållbarhet. De sistnämnda är som en blandning mellan läppstift och läppglans. Båda serierna doftar ljuvligt!

PACSHOT_RPC COLLECTOR 01 OS

De sista produkterna i kollektionen är två nagellack, ett rött och ett fuschia.

Priserna ligger mellan 255-830kr.

MAC Cosmetics Magic of The Night

MAGIC OF THE NIGHT_BEAUTY_72.jpg

MAC låter festen stå i fokus med Magic of The Night som släpps idag. Sotade ögon, matta läppar och skimrande hud. Det här är vackert, spännande och lekfullt. In Extra Dimension Skinfinish kommer i två nyanser – en mörk bronze och en metallic guld.

HOLIDAY 2015 Magic of the Night In Extra Dimension Skinfinish - Oh Darling_72-1.jpg

Colour drenched Pigment kommer i hela fem nyanser. De mest magiska är lila Scent of Glamour och petroleumgröna Tonight´s The Night!. De är båda väldigt vackra! Pearlglide Intense Eye Liner kommer i två nyanser, en svart och en petroleumblå. Det finns fyra läppstift och det matta fushiafärgade All Fired Up får mitt hjärta att banka lite extra.

Priserna ligger mellan 180-325kr.

HOLIDAY 2015 Magic of the Night Colourdrenched Pigment - Ascent Of Glamour_72.jpg HOLIDAY 2015 Magic of the Night Colourdrenched Pigment - Tonights The Night_72.jpg HOLIDAY 2015 Magic of the Night Eye Liner - Petrol Blue_72.jpg HOLIDAY 2015 Magic of the Night Lipstick - All Fired Up.jpg