Två nya kampanjer

Jag gillar kampanjer med en extra tanke bakom. #ImPerfect är Esprits kampanj där de firar alla våra små individuella skönhesfläckar. Det vill säga de brister som ofta gör våra utseenden mer intressanta och ger oss karaktär.

Det är just det jag gillar mest med skönhet. Att upptäcka det unika. Ögon som har lite olika storlekar, en stor näsa, en glugg mellan tänderna eller kanske ett enormt hår. Det är ofta det speciella och udda som gör oss vackra.

En annan kampanj är Röhnisch Together. Här är tanken att vi borde träna mer tillsammans. Tränar vi tillsammans är det lättare att det blir av och samtidigt kan vi tagga varandra. Jag tränar oftast själv. Men jag tycker att det är väldigt roligt att träna med andra och oftast tar jag i betydligt mer då. Jag gillar kampanjer som känns inkluderande.

För några år sedan då jag modellade för Mikas modellagentur plåtades jag för Röhnisch +kollektion. Det såg ut så här.

Bild 2 Elin Fagerberg röhnisch Röhnisch