Två tomma burkar

Mama bee belly butter från Burts Bee och Rapid collagen infusion från Murad är två av de produkter jag har använt ett tag. Nu tog de slut ungefär samtidigt.

Man tror att bristningar främst beror på hormonella förändringar under graviditeten. Men jag har smörjt med Mama bee belly butter ändå. Det skadar inte att förebygga. Jag har använt den på mage, höfter och bröst. Den har en riklig och skön konsistens som jag älskar. Doften är mild och produkten är lätt att använda. Än så länge har jag inte fått några bristningar (peppar, peppar..) av graviditeten. Om det beror på krämen eller inte är svårt att säga. Men den är skön.

Mitt betyg: 4,5/5

Rapid collagen infusion är ett serum som ska släta ut fina linjer och rynkor. Den ska även ge fukt. Innehållet består bland annat av ett botaniskt komplex och äpple. Jag har använt den som ett serum morgon och kväll under några månader. Nu har jag inte så mycket rynkor att tala om så det blir svårt att bedöma någon skillnad. Däremot känns huden väldigt fuktboostad. Produkten är dryg och känns väldigt bra för huden. Negativt? Priset! 995kr för 30 ml

Mitt betyg: 4/5

20140710-104748-38868875.jpg