Två vackra höstkollektioner

By Terry och Jane Iredale lanserar båda väldigt vackra höstkollektioner med juvelfärger. För visst ska vi inte bara ha juveltoner på träden? Själv vill jag ha dem både på smink, accessoarer och kläder.

Jane Iredale nyheter Smooth Affair

Jane Iredales nyheter är egentligen ingen kollektion. Men nyheter som är vackra tillsammans. Primern Smooth Affair lanseras i en variant för fet hud. Den lovar bland annat att minska intrycket av förstorade porer och ge en matt hudtyta. Den känns skön på och jag tror att den kan passa många.  Ca. 495 kr

PurePressed Eye Shadow kommer i fyra nya riktigt snygga nyanser. Två av dem är matta och två mer skimrande. Jag älskar den matta lila skuggan Iris. Men kopparrosa Steamy känns extra het i höst. Skuggorna är mineralbaserade och kan användas med fuktig eller torr pensel. Ca 225kr

PlayOn Lip Crayon är Jane Iredales nyaläppkritor. De är sena på trenden men det betyder inte att de är fel ute. De här kritorna är krämiga och känns återfuktande på läpparna. Jag gillar att de är lite smalare då formen är lättare att få till. Ca. 195kr

Jane Iredale läppkritor Jane Iredale ögonskuggor

 

By Terry släpper kollektionen Game of Light. Den har dramatiska juveltoner, kontraster mellan ljust och mörkt och känns väldigt lyxig. Stjärnprodukten är ögonskuggspaletten Eye Designer Palette. Den innehåller bland annat champagne, mörkturkos, isblå, midnattsblå och mossgrönt. Vackert! Det är en blandad uppsättning av finish på skuggorna. Några är åt det matta hållet och andra har skimmer i sig. Ca. 741kr.

By Terry höstkollektion

By terry höstpalett By terry palett

En annan vacker nyhet är Contouring Compact, ett kompaktpuder med två olika färger i varje etui. Den finns som Foundation Duo och Blusher Duo där den senare har kombinationen av rosiga nyanser och den förstnämnda av mildare hudtoner. Etuiet känns tungt och lyxigt. Ca. 710kr.

By Terry contouring elinfagerberg.se By Terry nagellack

Nail Laque Terrybly Goutte de Mercure är ett nagellack i en kall guldnyans. Vansinnigt snyggt! Jag vill ha en klänning i samma färg. Och ett hus. Ca. 220kr.

Terrybly Velvet Rouge lanseras i två nya färger – My Red och Palace Garnet. Det är flytande läppstift, som läppglans med en tjockare och mer pigmenterad formula. Ca. 325kr.