Upp och hoppa!

Fem dagar i Tunisien med mängder av god mat och vin samt en allmänt lat höst har gjort mig seg som en skröplig tant. Men idag satte jag på mig nya träningskläder och drog ut och joggade en runda. Tänk vad lite nya träningskläder kan göra för motivationen!

Tröja: Karri Traa. VARM med merino-ull.

Byxor: Röhnisch. De här är extra tjocka, lätt vadderade byxor som ska vara snäppet varmare än vanliga träningsbyxor. De funkar definitivt! Och jag älskar reflextrycket. Nu blir det ju mörkt redan vid fyra.

Jacka: Röhnisch. Med volanger på ryggen och visselpipa i ärmen! Feminint och funktionellt i ett.

Mobilfodral: Belkin. Den senaste blev sliten jättesnabbt. Jag hoppas att den här fungerar bättre och längre. Det är omöjligt för mig att träna utan musik!

Skor: Reebok

Solglasögon: Ray-Ban.

Jag hade ett linne från Esprit undertill. Trots solen är det ju ändå rätt kallt nu. Men åh vad härligt det är med sol!

bild-115