Utflykt till Lida Friluftsgård

Idag har jag och min lilla familj varit på Lida Friluftsgård i Tullinge. Det var min syster som fick den briljanta idén att åka ut dit tillsammans med oss. Jag älskar utflykter!

Jag har aldrig varit i Lida tidigare och trots sitt namn var det en fantastisk plats med mycket skog, en vacker sjö, utegym, värdshus och mycket mer.

Just den här dagen firades Skogsmulle som tydligen fyller hela 60 år med sång och pyssel och annat. Jag gick själv i Mulleskola när jag var liten och jag vill att min dotter ska få med sig många naturupplevelser trots att vi bor i Stockholms innerstad. Det var lite lättare för mig som liten i Småland. Men jag är glad och tacksam att vi har så nära till skog och landsbygd även i vår lilla storstad.

Lida Friluftsgård är otroligt vackert med en stor äng, sjö och mycket skog. 

Annars har min helg varit rätt lugn. Min Lilla M har dock varit sjuk med hög feber i veckan så jag är rätt sliten efter vabb och deadlines samtidigt. Och nu har min flicka fått öroninflammation och måste tyvärr gå på antibiotika i veckan. Jag våndas eftersom hon verkligen hatar att ta medicin. Vi har testat allt. Men idag gjorde jag ett litet schema och lät henne sätta dit ett hjärta för varje medicindos. Det funkade lite bättre och jag hoppas att det kommer lossna. Om du har barn, hur brukar du ge dem medicin?

Medicinschema.

Som du kan se på bilden längst upp i inlägget så håller jag också på att bli sjuk, vilket känns som en mindre rolig start på den kommande veckan som är fullproppad med möten och annat kul. Men den här tiden på året avlöser ju förkylningarna varandra.